A legjobb fogkefe

A kutikula a két lábujj és az ujjszög alapjait körülvevő halott bőr. A kutikula vágásának okai tisztán esztétikusak, például a lógószálakat vagy az elhalt bőr megszabadulását. A kutikulák vágását szakember végezheti egy gyógyfürdőben, vagy otthon. A kutikulcsapók többsége az a fajta, amellyel megfogja a teljes kezét, a másik típus hasonlít az ollókhoz. A legjobb kapcsok rozsdamentes acélból készülnek, a dobozban csuklósak, kézzel fogantyúk, a fogantyúméret pedig a kezeire illeszkedik.

Közös csapdák

A legelterjedtebb csapda az olcsó kutikula kapás. Minél magasabb a költség, annál valószínűbb, hogy a munkadarab jól és utoljára működik. Miután megvan a termék, győződjön meg róla, hogy szorgalmasan használja a fogó fertőtlenítését minden használat után. A negyedméretű állkapocs kiválasztása a kezdőknek ideális. Ez maximális kontrollt biztosít és megakadályozza a bőr felszakadását.

Hol kapható

Vásárolja meg a kapcsát egy jó áruházban vagy szépségáruházban. Nem ez az idő a sarkok kivágására.

Költség

Győződjön meg róla, hogy nem fizet csillogó felületeket (pl. Arany lemez), ami nem befolyásolja a manikűr minőségét. A drágább préselő lehetővé teszi az élesítést, és tarthat egy életen át. Az árak 12 dollárról közel 100 dollárra terjednek.

Vásárlás összehasonlítása

A rozsdamentes acél, doboz csuklópánt a legjobb. Kétféle csípőfogat létezik: a dobozpánt és az íves csuklópánt. A doboz csuklója meghaladja az íves csuklót. A kettő közötti különbség az, hogy a doboz zsanérja úgy néz ki, mintha a fogantyú egyik része átmegy a másik oldalon. Az íves csuklópánton csak egy hajlított fogantyú található.

Bennfentes tippek

Mivel Ön úgy döntött, hogy elvégzi saját manikűrét, itt van néhány tipp. Miután behelyezte a körmét, alkalmazzon egy kimetszet eltávolítót, és kövesse a csomagok utasításait, hogy mennyi ideig tartsa fenn. Óvatosan nyomja a kutikulát manikűrcsattal. Amikor készen állsz, használd a nyakkendõt bármilyen hangszeren vagy laza karkötõn. Ne vágja túl mélyen vagy túl szorosan a bőrön, mert súlyosan károsíthatja a körmét.