Milyen előnyei vannak a kagylóknak?

A kelkáposzta ízeket és ízeket tartalmaz. Ez a vékony hagymás hagyma szinte teljesen ehető, kivéve a gyökereket. Ez a növényi táplálkozási előnyök széles skáláját tartalmazza, beleértve az egészséges makroelemeket és vitaminokat. Alacsony a kalória és a zsír is, és további egészségügyi előnyökkel járhat.

A scallions egy alacsony kalóriatartalmú zöldség, amely 32 kalóriát tartalmaz 1 csésze adagonként. Miközben önmagában eszik a kagylókat, gyakoribb, hogy ezt a zöldséget egy nagyobb recept részeként eszik, vagy egy edény tetejére szórják, így a teljes kalóriabevitel sokkal nagyobb. Az egyik adag mogyoróhagyma kevés a fehérje útján – 1,8 g. Ez az összeg a napi fehérje 1 és 3,6 százaléka között van.

Egyél egy mogyorószeletet, és 7,3 g szénhidrátot szed. Az ételterv sokkal nagyobb bevételt igényel, mint ez – napi 225 – 325 g -, de az Ön által fogyasztott mennyiség valószínűleg nagyobb lesz, köszönhetően a receptek részeként a pecsenyék tipikus felhasználásának. A zöldségben lévő szénhidrátok azonban kritikusak, mivel hozzájárulnak az energiatárolókhoz. A scallionok szálat kínálnak, 2,6 g adagonként. Kísérletezzen arra, hogy napi 22-34 g rostot tartalmazzon a táplálékában.

A kagylók csak nyomnyi mennyiségű zsírt tartalmaznak. Egy adag 0,1 g zsírt tartalmaz. A szervezetnek szüksége van a zsír működésére, de nem igényel nagy mennyiséget. Célja a napi kalóriák 20-35% -ának maximális bevitele a zsírból. Kis mennyiségű esszenciális zsírsavakat vesz fel a mogyoróhagymák fogyasztásával. Egy adag 4 mg omega-3 zsírsav és 70 mg omega-6 zsírsav.

Scallions kiváló forrás a K-vitamin 1 csésze tartalmazza 259 százalékát a napi ajánlott bevitele ez a vitamin. A K-vitamin ebben a növényben fontos szerepet játszik a normál véralvadásban. A “Nutrition” folyóirat 2011. áprilisi számában publikált tanulmány azt mutatja, hogy a K-vitamin hatással lehet a gyulladásos bélbetegségre is. Az ilyen állapotban szenvedő betegek K-vitamin-hiányossággal teszteltek. További kutatásokra van szükség a megállapítás megerősítéséhez.

A kagylók fogyasztása kemopreventív előnyökkel járhat. Az “Asia Pacific Journal of Cancer Prevention” 2004. júliusi-szeptemberi kiadásában szereplő bizonyítékok korrelálják az allium zöldségek – például a sárgadinnye – bevitelét, és számos fajta rák kockázatát csökkentik. További kutatásokra van szükség annak érdekében, hogy megerősítsék a scallion mint rák elleni harc hasznosságát.

Kalória és fehérje

Szénhidrátok és rostok

Zsírok és zsírsavak

K-vitamin

A rák előnyei