Milyen fürdőruha kell viselnie egy nagy karokkal rendelkező nőt?

Fürdőruha vásárlás lehet megfélemlítő feladat azoknak a nőknek, akik utáni téli fegyverekkel hibernálták a vastag pulóvereket. Ha talál egy olyan stílust, amely lenyűgözi és nagy hangsúlyt fektet a nagy karokról, kétségtelenül a tengerparton a világ minden táján nélkülözhetetlen lesz, és nem lesz nedves ruha.

Mit keres

V-nyakú vagy halterű nyakkivágással ellátott fürdőruha nagyszerű lehetőség a nagy karokkal rendelkező nők számára, mert felhívják a figyelmet a nyakra és a mellkasra, valamint a fegyverektől távol. Tegyen széles pántot és kerülje a vékonyokat, amelyek nagy karokat hangsúlyozzanak. Szintén távol tartsák az öltönyöket fényes pántokkal, amelyek csak a fegyverekre fókuszálnak. Ehelyett inkább olyan matt textíliákat válasszon, amelyek karcsúsító hatással bírnak.

Jelölje ki az Eszközök elemet

Nagyszerű módja annak, hogy a fegyvereket legyőzni lehessen, megtalálni a fürdőruhákat és a részleteket, amelyek az eszközökre fókuszálnak. Ha egy kis derék, vagy szeretné kiemelni a mellszobrot, választhat olyan stílusokat, amelyek szórakoztató részleteket tartalmaznak a környéken. Gondolj hardverre egy vékony övön vagy a dekoltázs közelében. Kísérletezhet a színekkel és a nyomatokkal is, hogy felvehesse az eszközöket, és csökkentse a nagy karokat. Ha van egy tónusos alja, keressen egy két darabot könnyű fenékkel és sötét színű felsővel. A világosabb szín felhívja a figyelmet az aljára, míg a sötétebb szín semleges, így a fókuszt a felső felére csökkentheti. Bizonyos területeken stratégiai elhelyezkedésű nyomtatványok is csodálatosak lehetnek a fegyverek csökkentésére. A tetején lévő kis nyomtatás kiemelheti a mellszobrot, de a hangsúly továbbra is a fegyverektől távol tartja.

Keresse meg a megfelelő fit

A fürdőruha testesebb, mint a szokásos ruházat, ezért fontos, hogy az illeszkedés helyes legyen. A legtöbb stílust kisebb méretűre vágják, úgyhogy mérete nagyobb legyen, ha kényelmetlenül érzi magát, vagy ha a szövet behatol a bőrébe. Különösen keresni a karjaidat és a hátuk körül. A szűkösség csak a nagyobb karokra helyezi a hangsúlyt.

Cover-up

A lefedések kiváló választás, ha nem áll készen a karja teljes feltárására. A hosszú vagy batyros ujjú textíliákon még mindig kevés bőr látható, anélkül, hogy hangsúlyt helyezne a karjaira. A félig pompás tunika vagy kaftán stílus, színes nyomtatással nagyszerű strandrózsás megjelenést kölcsönöz.