Mit tudok főzni egy font párolt marhahús mellett pörkölt?

A párolt marhahús gyakran a mészáros különlegessége a boltban, de ha nem vagytok a pörkölés kedvéért, megkerülheti azt egy drágább vágáshoz. Bár igaz, hogy az előre vágott hús darabjai jellemzően keményebbek, mint a bélszín vagy a sültek, a lassú főzőedényben főzve őket finomabbá teszi. A hús nem az egyetlen dolog, ami a húsdarabok számára jó, és kényelmes bite méretű formája lehetővé teszi a marhahús gyors hozzáadását a különböző ízletes receptekhez.

Egy egyszerű készenléti recept a marhahús stroganoff. Eredetileg időigényes orosz étel, előkészítése egyszerűsíthető a lassú tűzhellyel. Helyezz egy font pörkölt marhát a lassú tűzhely alacsony. Adjunk hozzá egy kannát bármilyen krémlevesből és egy csésze apróra vágott konzerv gombából. Hagyja főzni alacsonyan 7-8 órát. Amikor készen áll a kiszolgálásra, felforraljuk a tojásos tésztát, amíg nem puhul, és csöpög. Tálaljuk a marhahúst és a tejszínes mártást a tészta fölé.

Az ónfóliás vacsorák tipikusan a kempingbemutatók, de könnyedén elkészítheted őket saját sütőben előre elkészített pörkölt marhával. Az ónfóliás vacsora egyik legjobb része, hogy mindenki megkapja a saját fajta. Helyezzen egy 1 láb négyzetméteres ónfóliát a konyhai pultra, és helyezzen 5 vagy 6 darab marhát a közepére. Adj hozzá egy marék kedvenc zöldségedet, az apróra vágott burgonya és a sárgarépa jól működik. Végezzünk egy ropogós grillezéssel vagy steak mártással, majd hajtsa a széleket egy csomagba. Helyezze a csomagokat varrással felfelé a középső kemencében 375 fokos fahéán, legalább egy órán keresztül.

A marhahús jól működik a kabobok számára, mivel gyakran már apróra vágott kockákra vágják. Sajnos a hús nehéz lehet. Helyezze a kockákat egy hermetikus tartályba, és fedje le az olívaolajat. Adja hozzá kedvenc kebab fűszereit, mint 1 tk. Kömény vagy curry és 1 ts. A pirospaprika pelyhek, valamint egy csipet fokhagymás por és elegendő só és bors ízlés szerint. Fedjük le és hűtsük le négy órán keresztül. 30 percig áztassa a nyársakat a vízben, majd csúsztassa a pörkölt húsra, paprikára, gombákra és hagymára grillezés előtt.

A texasi stílusú chili, amely a déli államokban egy közös étel, a marhahús helyett marhahúsdarabokat használ fel, hogy húsát és kielégítőbb ízét kölcsönözze az edénynek. Hozzáadhat pörkölt marhahúst minden olyan chili recepthez, amelyet élvezhetsz, csak helyettesítsd a marha marhahúst. A lángos főzőedényben a teljes chilipálcát főzve több húsos vágást eredményez.

Stroganoff bélszín

Ónfólia Vacsora

kabobs

Chili