A legjobb napszak a testsúlycsökkenéshez

A legalkalmasabb a nappali fogyáshoz, bármit is lehet elkövetni. A rutin létrehozása fontos a szervezett, kevésbé hangsúlyozott és elszámoltatható magatartáshoz. A rutinok szintén fontosak a változás megteremtéséhez. Minél többet gyakorol, annál jobb lesz érezni, és annál több kalóriát éget. A testmozgás még mindig a leghatékonyabb módja a fogyásnak.

típusai

A testsúlycsökkenés a nap bármely szakában jelentkezhet. Néhányan inkább úgy döntenek, hogy az első dologra kerülnek reggel. Mások úgy szeretnek sétálni az ebédidőben vagy a délutáni edzés során. Néhányan az edzőteremben munkát végeznek, vagy este részt vesznek amatőr sportokban. Az étkezések ütemezése a fitness program legfontosabb része. Mit eszel és mikor befolyásolja a gyakorlat teljesítményét.

Elméletek / A spekuláció

A délelőtti edzések a vérben szivattyúzódnak és az izmok a nap elején dolgoznak, ami több pozitív választáshoz vezethet, és jobbá válhat a nap folyamán. Ez is következetes idő, ha ez az első dolog, amit csinálsz minden nap. Ez elkezdi a mindennapi rutinodat, hiszen minden nap felkelt. Nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a reggeli edzés több égetett kalóriát eredményez.

Időkeret

A munka vagy az iskola után végzett gyakorlatok számos előnnyel járnak. A naptól kezdve megfeszült. Ez is egy következetes idő, amely a rutinod részévé válik, mert mindig munkát vagy iskolát folytat. Minél következetesebb a gyakorlat, annál nagyobb súlyt veszítesz. Vannak hátrányai. Ha későn dolgozik, és túl közel áll a lefekvéshez, a test hosszabb ideig elalszik. A tréning alvása nem előnyös, és nem eredményez súlycsökkenést.

Szakértői Insight

Ha jobban érezzük magunkat a napközben, akkor ez hatékonyan csökkenti a súlyt. Ez azért van, mert a tested ébren van. A Liverpoolban, az Egyesült Királyságban működő John Moores Egyetem Sport és Mozgástudományi Kutatóintézete tanulmányt végzett a legjobb napi gyakorlat meghatározására. A tanulmány tárgya olyan futballisták és futballisták, akik órákon keresztül használják a kardiovaszkuláris edzést. Meghatározták a reakcióidő csúcsteljesítményét, és az aerob kapacitás 4 óra között zajlott le. És 8 óra.

Figyelem

Emlékszel arra a szabályra, amelyet anyukád az étkezés után nem úszott? Ennek az az oka, hogy a vér az emésztőrendszerbe megy, szemben az izmokkal, amelyeknek táplálásra van szüksége. Lehet, hogy félrevezető lett volna, ha a karjaid nem működnek. Azonban helyes volt a test erőforrásainak versenyében. Gerald Endress, a Duke Diet & Fitness Center élettani fiziológusa és igazgatója elmondta, hogy a szervezet extra vérellátást biztosít az emésztéshez, de nem elég vér ahhoz, hogy a karját és a lábizmjait megfelelően működjön. Az étkezéssel és az úszással kapcsolatos legnagyobb veszélye valószínűleg kisebb görcsök: Ha krónikus betegségben vagy állapotban szenved, az Országos Cigány-, Emésztési és Vesebetegek Intézete javasolja, hogy konzultáljon egészségügyi szakembereivel, hogy meghatározza a nappali legjobb időt. Ennek az az oka, hogy lehetnek olyan napszakok, amikor a vérben lévő ketonok nevű vegyi anyagok vannak. A ketonok befolyásolják a vércukorszintet a vérben. Ha ezek a szintek kikapcsolódnak, akkor nagyon beteged lesz.