Milyen előnyökkel jár az elkapó fogásveszély?

A szorító fogaskerekek hasonlóak a szokványos emelőállásokhoz, kivéve, hogy a markolat sokkal szélesebb. A legtöbb esetben az emelőknek olyan hevedereket kell használniuk, amelyek megtartják a fogantyút a fogásvételben. A tágabb fogás alacsonyabb pozícióba kényszerít, majdnem teljesen beugrott. Ez az alsó pozíció is megváltoztatja a törzs helyét, ezáltal nagyobb hangsúlyt fektet a teljes hátra, a combnyeregekre és a glutákra.

A háttámla alsó pozíciójának köszönhetően a hátsó felső részből több izomgyakorlás érhető el, szemben a rendszeres teherhúzással, amelynél az izomfogatnövelés a hát alsó részén nagyobb ingerléssel jár. A szélesebb fogás miatt a felső hátsó és a hátsó deltoidok rendkívül keményen dolgoznak, hogy a rudat a testhez közel tartsák, különösen a gyakorlat leengedése alatt. Ez nem csak formálja és meghatározza a hátát, de javíthatja a testtartását is.

Az alsó pozíció, amelyben a csípő a talajra alacsonyabb, erőteljesen keményen dolgozik, hogy az alacsony pozícióból felhúzódjon. Ez nem csak a testépítéshez és a teljesítményemeléshez, hanem a teljes lábszár erősítéséhez is fontos. A futóknak erős harisnyákra van szükségük ahhoz, hogy segítsenek a csípő hosszabbításának. Ha bármikor bevonhatja a hímvesszőket, annál jobb a lábszár erőssége és gyorsasága.

A tapadókorongos teherhúzódás nagy részét a gluteusok közé helyezzük. Ez a gyakorlat ugyanolyan hatékony, mint a gitár célzása és a quadriceps felépítése, mint a teljes pajzsmirigy-guggolás teljesítése, azzal a hozzáadott előnyökkel, hogy kevesebb az alsóbb hátfunkció. Az olyan gyakorlatok, mint a holtág, hatékonyabbak a gyújtók megerősítéséhez, építéséhez és alakításához, majd a gépen végrehajtott gyakorlatokhoz. A kapaszkodó holtjáték nagyobb mozgástartományt kínál, így nagyobb ingerlést tesz lehetővé a gyomrában és a quadricepekben.

A talajjavító gyakorlatok, mint például a holtágak, nagymértékben adósíthatják a kardiorespirációs rendszert, ha elég intenzitást végeznek. A holtág magas intenzitása kihívást jelent a test számára aerob és anaerobikusan. Ez arra kényszeríti a szervezetet, hogy több kalóriát ne égetjen, nem csak az edzés alatt, hanem sokkal az edzés befejezése után. Ezenkívül az újabb izom, amely rendszeresen elvégzi a holtágot, növeli a pihentető anyagcserét, ezáltal segít az extra zsír súlyának elvesztésében.

Hát

combhajlító

fenék

Zsírégetést