A legjobb fekvő kerékpár otthoni használatra térdpótló műtét után

A térdcsere után a hazai használatra szánt legjobb fekvő kerékpár a térdpótlás körülvevő izmok megerősítésére és nyújtására szolgál, hogy az új térdet a szükséges támogatással biztosítsa. A rehabilitáció különbözhet más betegektől, ezért mindig keresse fel kezelőorvosát, mielőtt új edzésprogramot indítana.

A térdpótlás után a legjobb fekvő kerékpár otthoni használatra helyezi az új térdét, ha van ilyen. A kerékpározás minden formája olyan alacsony hatású tevékenységnek minősül, amely hasznos lehet azok számára, akik közös betegségben szenvednek, beleértve azokat is, akik a térdcsere helyreállítását végzik. Az alacsony hatású tevékenységek nem mérik össze az ízületeket, csakúgy, mint más olyan kardiovaszkuláris tevékenységeket, amelyek magasabb súlyt hordoznak, például a kocogást vagy a futást.

A térdpótlás után a legjobb fekvő kerékpár otthoni használatra különféle fogaskerekeket kell tartalmaznia. A megfelelő felszerelés kiválasztása lehetővé teszi, hogy a térd végiggördüljön az egész pedál mozgáson, ami elősegíti az izmok erősítését és az ízület rugalmasságát. Ha újak vagyunk a felépüléshez, a fogaskerék alacsony szintű beállítása csökkenti az ízületi stresszt. Ahogy a gyógyulásod előrehalad és a térd területe erősödik, fokozatosan növeli a fogaskerekeket.

A térdcsere után a háztartási használatra szánt legoptimiss kerékpár tartalmaz lábfejeket. A láb vagy lábujj, a bilincsek a pedálhoz rögzített hevederek, amelyek a lábát a pedálra rögzítik és megakadályozzák a csúszást. A pedálok szilárd rögzítése a pedálokon csökkenti a sérülések kockázatát, elősegíti a test megfelelő igazítását, javítja a pedál mozgását, folyamatos nyomást gyakorol, növeli az ellenállást a pedálozási manőver emelőrészében, erősíti a lábizmokat és fokozza a szív- és érrendszeri egészségeket.

A térdcsere után a legjobb fekvő kerékpár otthoni használatra növeli az egyensúlyt. A levehető kerékpárok alacsony súlyponttal rendelkeznek, ami segít a rossz egyensúlyú egyéneknek. A térdpótló betegek károsodották a négysebességes lábnyom erősségét és működését, ami hatással van az általános egyensúlyra és napi tevékenységekre, például a gyaloglásra.

Számtalan tényezőt vegyen figyelembe, mialatt a térdcsere után választotta a fekvő kerékpárt. Fontolja meg, hogy csak öt percig indítsa el az ellenállást. Amint erősebbé válik, és a fájdalom szintje csökken, a toleranciát és az erőt növeli ötperces növekmények hozzáadásával és növeli az ellenállási szintet egyenként. Ne feledje, hogy a biciklik használat során hidratált marad sok vízzel vagy folyadékkal. Igyál, mielőtt szomjas vagy edzés közben. Tekintse meg az otthoni helyet, mielőtt megvásárolná fekvőhelyét, és hagyja magát bőven helyet a kerékpár használatához. Ne feledje, hogy felmelegíti az izmaidat, mielőtt a recumbent kerékpárra lovagolna, hogy megakadályozza a sérülést.

Közös hatás

Szinkron

szorítók

Egyensúly

szempontok