A legjobb módja annak, hogy fogyjon a csípőjén

A legjobb módja annak, hogy elveszítsük a zsírt a csípőn, csökkenti a teljes testzsír százalékát. Ha fogy, a zsír eljut az egész testből, és a tested kisebb méretre csökken. A hol a test zsírja genetikailag előre meghatározott. Ha hajlott a súlya a csípőre, csökkentenie kell a testzsír százalékát olyan szintre, amely a kívánt eredményt kapja. A leghatékonyabb módja ennek az, hogy kombináljuk az edzést és a kardiót az egészséges táplálkozási tervvel.

Erő edzés

Az American Council on Exercise elősegíti az erõs edzést, mint a zsírégetés kulcsfontosságú összetevõjét. Az erőkifejtés közvetlen és közvetett hatással van a testzsírra. Amikor erőt erősít, kalóriát éget, ami csökkenti a testzsír mennyiségét. Az edzés erősíti az izomtömeget is, ez a folyamat jelentős mennyiségű kalóriát is ég. Az izomnövelés növeli az anyagcserét, ami azt jelenti, hogy több napi kalóriát éget el, mint korábban. Részt vesz a közepes és nagy intenzitású erő-edzés edzésekben három-négy alkalommal hetente legalább 30 percig.

cardio

Az American Heart Association javasolja, hogy a felnőttek hetente 150 perc közepes intenzitású kardiovaszkuláris aktivitást javasoljanak – a minimumot. Ez csak egészségügyi okokból szól. Ha a testzsírt szeretné lecsökkenteni, és a testsúlycsökkenést lecsökkenti a csípőiről, szükség lehet rá. Az intenzitás kulcsfontosságú. Az alacsony és lassú zsírégető módszer egy mítosz. A kardio okozza, hogy megszakítsa a verejtékeket. Nehéz lenne beszélgetni vagy olvasni egy könyvet. Minél keményebben dolgozol ki, annál több kalóriát fogsz égni. Ez a kalóriatartalom csökkenti a testzsírt.

Táplálás

Mi és mennyit esznek közvetlenül a fogyásodra. A modern élet lehetővé teszi az olcsó, magas kalóriatartalmú élelmiszerekhez való hozzáférést, amelyek könnyűek és nehezen ellenállnak. Sajnálatos módon a meghajtott égési folyamatoknak nagyon kevés kalóriája van. A friss gyümölcsök és zöldségek, a sovány fehérjék, a teljes kiőrlésű gabonafélék és a diófélék 90% -át készítsék. Gondolj az élelmiszerekre, amelyek szükségesek az élet fenntartásához, nem pedig szórakoztatásnak. Önnek is figyelnie kell a kalóriákat. Még az egészséges, tápláló ételek is okozhatnak súlygyarapodást, ha több kalóriát eszel, mint az ég.

tippek

Forduljon orvosához, mielőtt új edzésprogramot kezdene. Ha ültetek, változtasson lassan. Túl sok változás lehet túlélő. Légy türelmes magaddal és rájössz, hogy a kívánt változtatások időt vesz igénybe, ugyanúgy, mint az új szokásokat. Add hozzá a testmozgást és az étrendi változásokat lassan. Jay Robb, a “Fat-Burning Diet” szerzője azt mondja, hogy megengedheti magának egy hétköznapi csaló étkezést, hogy elfogyassza kedvenc ételét, és tartósabbá teheti étkezési tervét. Ha folyamatosan gyakorolja és enni megfelelő, akkor úgy látszik, súlyos fogyás le a csípő mindössze 12 hétig.