A piros homár ételben lévő kalóriák

A Red Lobster egy tengeri éttermi lánc, amely Észak-Amerikában található. Különféle garnélarákokat, homárt, rákot és friss halételeket szolgálnak fel. Sok menüje egészséges, bár a kalóriák gyorsan felcserélhetők.

Tengerparti kezdők

Navigáljon a Red Lobster étvágygerjesztő menüjébe. A választás a 120 kalóriás hűtött jumbo garnélarák koktélján kezdődik, de az 1520 kalóriás ropogós kalamari és a zöldségekkel felülre kerül. Vigyázz az ingyenes cheddar sült kekszre is, mindegyik 150 kalóriát csomagol.

Világítótorony menü

A Red Lobster a “Lighthouse Menu” -ot kínálja a kalóriatudatos fogyasztónak. Különféle tenger gyümölcseit kínálja, amelyeket grillezni vagy pirított, a legtöbb tétel körülbelül 200 kalóriával. Az előételek párologtatott brokkolival vagy spárgával párosulnak kb. 50 kalóriát, vagy egy oldalsó salátát, amely 90 kalóriára súlyoz.

Friss hal

A Red Lobster egy friss halmenüt tartalmaz, amely naponta változik. A választék friss brokkolival szolgál, és kalóriatartalmuk 240 főtől a friss talpig 760 kalóriáig terjed. A halak felét is rendelheti a kalória csökkentése érdekében.

Fa tűzrács

Bár a grillezett ételek általában egészségesebbek, óvatosnak kell lennünk, ha a Red Lobster menüből rendelünk. Ezek az elemek, oldalak nélkül, az 560 kalóriás bélszíntől és a garnélaráktól egészen az extravagáns 1170-kalóriás steak-lobogó és rákos Oscarig terjednek.

Hagyományos kedvencek

A Red Lobster menüjének nagy része a sült selejtezőkhöz készült. A garnéla és a halválaszték 440 és 980 kalóriát tartalmaz. Ha figyeled a súlyodat, vigyázz a tészta ételekre is: a fokhagymás rák-és rák tészta 1540 kalória.

A Red Lobster oldalsó ételei meg tudják változtatni a diétát. Egészséges lehetőségek: a 45 kalóriás brokkoli vagy a 180 kalóriás vad rizs pilaf könnyű ételt készít. Legyen óvatos, mint egy tejszínes langostino homár sült burgonya, amely további 370 kalóriát fog hozzáadni a lemezedhez.

kísérői