Hol lehet bérelni egy futópadot?

A futópad bérbeadása nem feltétlenül az Ön területén rendelkezésre álló szolgáltatás. Kevés online vagy tégla és habarcs kiskereskedők vannak a futópad bérleti üzletág 2010 novemberétől. Azok, akik bérlik futópadok kínálnak szolgáltatás egy meghatározott és korlátozott földrajzi területen. Figyelmeztetni kell, hogy szerződést kötött a futópad bérlésével, ezért győződjön meg róla, hogy aláírta a finom nyomatokat.

Rent-a-saját

Várja meg, hogy a futópadot legalább négy-hat hónapig bérelje, vagy ahogy a szerződésben szerepel. Ha a minimális bérleti idő lejárta előtt szeretné megszüntetni a szerződést, akkor további lemondási díjat számolhat fel. Miután kölcsönvett egy éven keresztül 15 hónapig a vállalatoktól, mint például a Rent A Gym és a Wright Exercise Equipment, akkor a futópad tulajdonosa lesz.

Árak

Az árazás a futópad típusától és a bérelt vállalattól függ. 2010 novemberétől a Rent A Fitness díj 95 dollárt fizet havonta, hogy béreljen egy ProForm 590T futópadot, és nem igényel hitelfolyósítást. A Wright Equipment havi ára 60 dollárért idézett egy használt Horizon futópadot, és két hónappal előre fizetést és hitel-ellenőrzést igényel.

Márka kiválasztása

Várják a futópad márkák korlátozott választékát, amikor bevásárlást tesznek igénybe futópadot. Egyes vállalatok csak használt felszerelést bérelnek, míg mások új, kereskedelmi forgalomban kapható futópadot bérelnek. Az Aerobic Fitness Rental például négy futópadot kínál: Milestone 1200, Ironman 320T és Healthtrainer 501 és 801. Ha lehetséges, keressen egy boltot vagy edzőtermet, hogy kipróbálja ezt a márkájú futópadot a bérlés előtt. Győződjön meg róla, hogy megfelel az igényeinek az Ön igényeinek.

Online vagy In-Store

Mielőtt meghatározná, hogy hol lehet bérelni a futópadot, online vagy boltban, kérdezze meg, hogy lehetséges-e a modell megtekintése és tesztelése a bérleti díj előtt. Egyes online áruházaknak van egy kiskereskedelmi üzlete is, és valójában inkább a taposómalom kipróbálását tervezik, mielőtt bérleti díjat választanának. A fizikai telephellyel rendelkező bérlési társaságok nagyobb biztonságot nyújthatnak Önnek, mint visszatérési útnak, ha probléma merülne fel a futópadon.

szempontok

Amikor eldönti, hogy hol kell bérelni a futópadot, kérdezze meg a futópadra, a kézbesítésre vagy a pickup díjakra vonatkozó garanciát és karbantartást, a kopási költségekről és a lemondási díjakról. Ügyeljen arra, hogy a futópad támogassa a súlyát. Ha úgy döntenél, hogy a futópadot megvásárolni kívánja, mielőtt a bérleti időszak véget érne, amikor valójában a futópad tulajdonosa lesz, akkor lehet, hogy tárgyalhat a vételárral a vállalatnál.