1 200 kalóriás indiai étrend

A fogyáshoz kevesebb kalóriát kell fogyasztania, mint az ég. Az 1.200 kalóriás étrend egy alacsony kalóriatartalmú étrend, amely segítheti a férfiakat és a nőket is. Az indiai étrend tele van tápláló ételekkel, beleértve a gabonát, hüvelyeseket, zöldségeket és tejterméket. Egy 1 200 kalóriás indiai étrendre lefogyhat a részek ellenőrzése és több egészséges táplálkozás.

Alacsony kalóriatartalmú diéta után fontos, hogy rendszeresen étkezzen az éhség szabályozásában. Az 1 200 kalóriás indiai étrendnek három ételt és két snacket kell tartalmaznia. A kalóriák ellenőrzése érdekében minden étkezésnek körülbelül 300 kalóriát kell tartalmaznia, így 150 kalóriát hagyva a falatoknak. Az étrendnek elsősorban friss gyümölcsökből és zöldségekből, teljes kiőrlésű gabonákból, hüvelyesekből és alacsony zsírtartalmú tejtermékekből, valamint tojásból, baromfiból, tenger gyümölcseiből és sovány húsából kell állnia, ha beveszik őket az étrendbe, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a vitamin- és ásványi igényeinek.

Az egészséges indiai reggeli lehet egy cukormentes tea, amelyet 1 csésze nem zsíros tejből készítenek, két adag keményítő, mint például két idlis vagy két szelet egész búza kenyér egy adag gyümölcs, mint például egy kis banán vagy narancs 310 kalória. Ha nem vagy vegetáriánus, akkor élvezheti az egyik tojást, amelyet két szelet teljes búzából álló kenyér és egy csésze cukrozatlan teát készítenek 1 csésze nem zsíros tejzel 325 kalóriára.

Egészséges vegetáriánus indiai ebéd lehet 1/2 csésze mung dahl, 1/3 csésze főtt barna rizs, 1 1/2 csésze főtt brokkoli és karfiol, valamint közepes barack 295 kalóriára. Egy nem vegetáriánus indiai étkezés egy 1200 kalóriás étrendben tartalmazhat 3 uncia tandoori csirkét, egy 6 hüvelykes teljes búzájú roti-t és 1 csésze saláta zöldséget, amely 2 evőkanál alacsony zsírtartalmú öltözõvel van ellátva 315 kalóriára.

Vacsora után töltsön fel 1 csésze alacsony zsírtartalmú burgonya szubjúrát 1/2 csésze sült curry és 1 csésze főtt vegyes zöldség, például sárgarépa és zöldbab 290 kalóriára. Az alacsony kalóriatartalmú indiai étkezés hússal lehet 3 uncia bárányos curry készült 1 teáskanál növényi olaj, 1/3 csésze barna rizs és 1/2 csésze vegyes zöldség 315 kalória.

Az alacsony kalóriatartalmú táplálkozás snackje felkínálja az energiát, és elfojtja az éhség fájdalmát. Egészséges, 150 kalóriás indiai snackek tartalmazhatnak 3/4 csésze alacsony zsírtartalmú joghurtot, fél teljes rántott búzával, 1 csésze, nem fate írót fél mangóval, 30 sózatlan földimogyoróval vagy 1 1/2 csésze puffasztott rizst Három dátum.

Diéta alapjai

Készíts egy egészséges reggelit

Mit eszik ebédre

Vacsora feltöltése

Indian Snacking