A legjobb büfé

A snack bárjai az élelmiszerbolt lista normális részévé váltak. A “snack” kifejezés tartalmazhat fehérje rudakat, energiatartókat, granola rudakat és gabonaszemeket. A sportolók, a mozgásban lévő családok és a gyakori utazók a bőséges büfékkel segítik a táplálkozást, ha a hagyományos étkezés nem lehetséges. A tápanyag egészséges egyensúlya a bárban segít a lassú emésztésnek és megakadályozza az energia összeomlását.

Ellenőrizze a táplálkozási adatok panelt, hogy lássa, hány kalóriát kap a zsír. Próbáljon ragaszkodni a 30 százalék vagy annál kisebb tartományba. Maradjon távol a telített zsírtól, amely a teljes zsírban szerepel a táplálkozási adatok panelen. Ellenőrizze az összetevők listáját, és győződjön meg róla, hogy nincs olyan transz-zsírok, amelyek részlegesen hidrogénezett olaj formájában jelennek meg.

A fehérjetartalom ismét attól függ, hogy a sávot hogyan használják az étrendben. Ha más élelmiszerek mellett keres egy olyan sávot, amely körülbelül 5 g fehérjét tartalmaz. Ha étkezést használ, akkor akár 10 g-ot is elérhet a magasságától, súlyától és a napi fehérjefogyasztástól függően.

Nem minden sáv egyenlő, ha az összes kalóriát. Úgy tervezték, hogy a kalóriákhoz ütést szednek, mert feltételezik, hogy étkezés helyett használják őket. Ha más ételeket és kalóriatartalmú italokat fogyaszt a bárban, keressen olyan bárokat, amelyek 150 kalória alatt vannak. Ha a sört étkezés közben étkezés közben fogyasztják, magasabb kalóriatartalmat engedhet meg magának, ha az egyszerű cukortartalom kevesebb, mint 10 g cukor. Az alacsony rosttartalmú étkezés emésztési és egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet. Válasszon egy sávot, amely legalább 3 g rostot tartalmaz, amely a szénhidrátok alatt szerepel a bar csomagolásának táplálkozási tények panelén.

Számos egészséges választási lehetőség áll rendelkezésre, amikor snack bárokat vásárol, mindaddig, amíg az alapvető táplálkozási szabályokat betartják. A Clif Bars szerves választékot kínál valódi gyümölcsökkel és megfelelő rostokkal. Az Alpsnack bár tartalmaz omega-3 zsírsavakat is. Egyes rudak, mint például a Solo Bar és egyes Power Bars most felsorolják az alacsony glikémiás indexet a címkén, rámutatva, hogy a rúd egyensúlyi összetevői a lassú emésztést és egyensúlyt biztosítanak a vitaminok és ásványi anyagok között. A gyermekek, a posztmenopauzás nők és a bizonyos betegségekben szenvedőknek el kell kerülniük a 100 százalékot meghaladó vastartalmú rudakat. Ha orvosi szempontból különleges étrendet követ, konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

Összes, telített és hidrogénezett zsírok.

Fehérje

Kalóriák, egyszerű cukrok és rostok

Snack Bar választások